Din lokale snedker

Hos Landsbyens Handyman Service i Esbjerg tilbyder vi en bred vifte af snedkerarbejde med fokus på kvalitet og æstetik. Vi er behjælpelige med alt fra vinduer og døre til nyere og ældre møbler og vi gør hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Du kan derfor trygt overlade en snedkeropgave i vores kyndige hænder.

Har du en opgave, der bedre bliver klaret af en tømrer, så har vi også kvalifikationerne til at klare disse opgaver. Vi hjælper også gerne med rådgivning til valg af materialer og andre ting, du måtte være i tvivl om. 

Finesse opgaver for en snedker

Det kan nogle gange være svært at kende forskel på opgaverne, som en snedker og en tømrer kan foretage. En snedkers opgaver ligger ofte i de finere opgaver og som oftest indendørs, men tømreren varetager de mere grove opgaver. 

Som snedker kan vi hjælpe med alt fra køkkener og specialbyggede møbler til karme, lister og gerigter. Derudover kan vi også hjælpe med de reparationer, der måtte trænge sig på, som vedrører arbejde med træ. Ingen opgave er for lille eller stor for os. 

Indhent et tilbud fra en snedker 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en snedkeropgave eller har du spørgsmål til vores arbejde som snedker, så tøv ikke med at tage kontakt. Det kan være svært at sætte en pris på en opgave uden at vide noget om den, derfor har vi brug for nogle informationer om den opgave, du skal have udført, før vi kan fastsætte en pris. 

Vi står klar til at hjælpe dig med netop din opgave. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 40 68 69 02 eller sende en mail til jonhermann@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.