Få professionel hjælp af en tømrer

Står du overfor en opgave, som du gerne vil have klaret af en professionel tømrer, så lad Landsbyens Handyman Service i Esbjerg klare opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen og vi løser en bred vifte af opgaver indenfor tømrerfaget.

Skal du have løst nogle andre opgaver i træ, som kræver lidt mere finesse, så står vi også klar til at hjælpe dig som tømrer og snedker med både små og store opgaver. Vi står klar til at løse de opgaver for dig, som du ikke selv kan løse. 

I alle typer af opgaver kan vores tømrer også hjælpe med vejledning og til rådgivning af materialevalg. Uanset opgavetypen står vi klar til at hjælpe dig og vi forlader ikke en opgave før den er løst til vores kundes tilfredsstillelse. 

Tømrer klarer enhver opgave

Med mange års erfaring i branchen kan vi klare en bred vifte af opgaver. Vi løser både små og store opgaver og udfører blandt andet:

  • Montering af vinduer og døre
  • Lægge nyt trægulv
  • Lægge ny gulvbelægning
  • Gulvafslibning 
  • Renovering
  • Små tømreropgaver

Vi mener, at vores mange års erfaring i tømrer branchen kommer os til gode, når vi besøger både private og erhvervskunder, som vi skal løse opgaver for. Vi rådgiver vores kunder gennem hele processen og forlader ikke en opgave før den er fuldført til vores kunders tilfredshed. I vores branche er vi kendt for god kvalitet, god betjening og gode priser - dette kan du også forvente, når du lader os løse en opgave for dig. 

Få et tilbud fra en tømrer

Brænder du inde med spørgsmål om en opgave, vi kan løse for dig som tømrer eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en opgave, så er du velkommen til at kontakte os. Du kontakter os ved at ringe på telefon +45 40 68 69 02 eller sende en mail til jonhermann@mail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.